Review B-grip Bevestigingsplaat

Voordelen

  • super solide
  • goede quick release
  • handig

Nadelen

  • quick release past niet ook op statieven

Bekend met het probleem van wandelen met een zware, bungelende spiegelreflex om je nek? De oplossing is de B- grip. Het is een bevestigingsplaat van stevig kunststof met een quick release bevestiging: een kunststof plaatje die onder de camerabody wordt gemonteerd en die zeer solide vastzit aan een riem. Met een beetje moeite kun je hem ook aan een draagband van een rugzak bevestigen.

De houder en de riem zijn stevig genoeg om een behoorlijk zware camera (zoals de Canon Eos 30D) mét een telelens zonder problemen bungelvrij te dragen (max 8kg). Door de snelbevestiging kun je de camera snel pakken en opbergen. En… je hebt altijd een hand vrij als je lenzen wilt wisselen. Gewoon een kwestie van de body op z’n kop erin zetten. Kortom, een topproduct voor een nette prijs: € 69,95 inclusief een regenhoes.

Merk: B-grip
Model: Bevestigingsplaat
Prijs: € 69.95
Bedrijf: M&Tech
Website: www.mens-en-techniek.nl

Gerelateerd

Delen

Waardering
12404
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

2 reacties op “Review B-grip Bevestigingsplaat

    1. Voor zover wij weten niet, de riem is onderdeel van het pakket en zorgt voor optimaal draagcomfort. Mocht het toch mogelijk zijn om de onderdelen los te kopen dan horen we dat graag van je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *