Review Agu Shino Clip Fix

Voordelen

  • ook voor niet brildragers
  • degelijk
  • extra lenzen

Nadelen

  • beslaan

Een beetje zonnebril op sterkte kost een vermogen. Bij Agu hebben ze nu een speciale fietsbril waar je glazen op sterkte in kunt laten zetten: de Shino Clip Fix.

Dankzij een bijgeleverd malletje kan de opticien de glazen op sterkte voor deze bril maken. Over de prijs hiervan doen we maar geen uitspraken, omdat die teveel afhangt van het soort glas – uiteraard kunststof – en de sterkte die je nodig hebt.

Het matzwarte montuur sluit mooi aan rond de ogen, zodat er geen stof of wind langs komt. Bij stilstand beslaan ze hierdoor wel een beetje. De poten en neusvleugel zijn voorzien van een zacht en stroef rubberlaagje dat bij zweten voorkomt dat de bril van je neus schuift. Dankzij een metalen binnenwerk in de poten en de neusvleugel is alles goed te verstellen. En daarmee is de bril ook geschikt voor mensen die geen sterkteglazen nodig hebben, maar gewoon een goede fietsbril willen.

Bij de bril wordt een getinte en een oranje, contrastverhogende lens geleverd. Dankzij Het Clip-Fix systeem klik je deze gewoon op de bril. Een erg eenvoudige methode die afdoende werkt. En zoals we dat gewend zijn bij Agu is de prijs een sterk punt.

Merk: Agu
Model: Shino Clip Fix
Prijs: € 39,95 (excl. glazen op sterkte)
Bedrijf: Agu
Website: www.agu.nl

Gerelateerd

Delen

Waardering
1388
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *