Vernieuwd: N70 natuurwandelroute

De N70 in het Rijk van Nijmegen is een populaire wandelroute onder natuurliefhebbers en hardlopers. De route voert over glooiend terrein en is daardoor ook een effectief trainingsrondje voor trailrunners. Deze week was er reden om de route opnieuw onder de aandacht te brengen. De bewegwijzering is vernieuwd en er verscheen een up-to-date wandelgidsje.

Acht bergen

De route voert over 8 ‘bergen’ waaronder de Boterberg, de Sterrenberg en de Duivelsberg. Ook wandel je door bossen en biedt het heuvelachtige landschap fraaie vergezichten over de polders, schilderachtige laantjes en het rivierenlandschap. De totale route is circa 16 kilometer lang en loopt door natuurgebieden van Geldersch Landschap en Kasteelen, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten. Door de verschillende start-/instroompunten kun je de route eenvoudig opsplitsen in kortere (kinder)etappes.

Routeboekje

Het routeboekje is gratis te downloaden of voor € 1,50 te koop bij VVV Rijk van Nijmegen, Restaurant de Duivelsberg en Hotel-restaurant ’t Spijker (laatste twee zijn tevens startpunten).

 

 

 

Van onze reispartner SNP Natuurreizen

Delen

Waardering
60822
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *