Fiets en Wandelbeurs 2017

Zaterdag 11 en zondag 12 februari vind je Op Pad op de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. We hopen natuurlijk dat jullie Op Pad lezers ook komen, we hebben speciaal voor jullie heel wat mooie outdooractiviteiten ingepland. Wat kun je zoal verwachten:

Alsjeblieft! Een cadeau voor Op Pad abonnees

De redactie van Op Pad heeft een mooi cadeau voor Op Pad abonnees meegenomen naar de beurs. Benieuwd? Kom naar de stand en haal je cadeau op. Oké, we kunnen wel iets verklappen: het houdt je lekker warm en je kunt het op verschillende manieren aantrekken. We hopen je te zien op de Op Pad stand, kom niet te laat, want op=op.

Nog meer cadeau’s…..

Als je je op de Op Pad stand inschrijft voor de Op Pad nieuwsbrief, maak je ieder uur kans op een fijne rugzak! Blijf dus iedere maand op de hoogte van het laatste outdoornieuws en de mooiste outdoorbestemmingen en ga zelf op pad met een spiksplinternieuwe rugzak.

Pas de perfecte rugzak: doe mee met de Op Pad Rugzakfit

Op Pad rugzakexpert Tjeerd Visser staat zaterdag en zondag op de Op Pad stand van 13-16u om jullie alles te vertellen over de meest geschikte rugzak. Kom voelen, passen en meten en luisteren naar Tjeerd! En stop alle wijsheden en tips die hij vertelt in je rugzak, want met een fijne rugzak loop je de mooiste tochten. Je kunt op de stand alle verschillende maten rugzakken uitproberen, Tjeerd kan je precies vertellen welke rugzak je bij welke wandeltocht het beste kunt gebruiken.

Wie wint de Op Pad Outdoor Awards 2017?

Zaterdag 11 februari om 11:00 reiken we op de Op Pad stand de Op Pad Outdoor Awards uit. Kom kijken naar de mooiste outdoorproducten en proost mee op de winnaars!
Alle winnende producten zijn het hele weekend te zien in de Op Pad stand. Heb je vragen over de winnaars van de Op Pad Outdoor Awards, vraag het de redactie van Op Pad die op de stand aanwezig is.

Muur vol ideeën

Op de Op Pad stand is een grote muur waarop je mag tekenen. Geen poppetjes, maar je kunt hier ideeën achter laten voor de redactie. Waar moet de Op Pad redactie aandacht aan besteden, wat moet er getest worden, welke wandelroute verdient nu eindelijk eens een mooie reportage. Laat je ideeën en wensen achter op de Op Pad muur en wie weet staat jouw idee binnenkort in Op Pad!

Tot op de Fiets en Wandelbeurs, we hopen jullie daar te ontmoeten!

Redactie Op Pad


Informatie Fiets- en Wandelbeurs 2017

Plaats: Jaarbeurs Utrecht
Data: Zaterdag 11 en zondag 12 februari
Tijd: 10 – 17 uur
Hallen: 2, 3 en 4
Tickets: Aan de kassa: Volwassenen € 15, jongeren van 13 t/m 24 jaar € 7,50 en kinderen tot 12 jaar gratis. Via Land van ANWB betaal je in de voorverkoop slechts € 11 (via de normale voorverkoop van de beurs € 12). Ga naar Land van ANWB en bestel meteen je kaarten.
Meer informatie: Fiets en Wandelbeurs

Delen

Waardering
70241
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

3 reacties op “Fiets en Wandelbeurs 2017

  1. Er blijven natuurlijk altijd zeurpieten. Utrecht is centraal voor IEDEREEN.
    Ik ken veel mensen wonend in de Randstad en alles wat daar voorbij ligt is voor velen van hen een onneembare afstand.
    Ik kom elk jaar naar de beurs, en vind het fijn dat ik dit jaar een kortere en minder dure reis heb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *