Review Garmin Oregon 550T

Voordelen

  • gebruiksvriendelijk
  • oplaadbare accu
  • camera

Nadelen

  • leesbaarheid scherm
  • geen ontspanknop

De Oregon 550t lijkt op de Oregons 300 en 400. Hij heeft een kleuren aanraakscherm, mooie grafische symbolen en is erg gebruiksvriendelijk. Extra is de digitale camera. De sensor hiervan is goed voor 3,2 megapixel en dat is zo’n beetje de fotografiestandaard van een paar jaar geleden. Maar een beetje mobiele telefoon van nu doet het hier ook mee.

De 550t is met nadruk geen volwaardige digitale camera, maar een gps waar je aardige snapshots mee kunt maken. De bediening gaat geheel via het scherm en dat vergt wat gewenning. Het is een beetje jammer dat de Garmin geen extra knop heeft aan de buitenzijde om de camera snel te bedienen (ook handig om waypoints te markeren).

De 550t heeft echter fantastisch gedetailleerd Europees kaartmateriaal, een goede ontvangst en is zuinig met zijn oplaadbare accu (ca. 8 uur). Wat moet beter? Het scherm. Bij zonlicht is het nauwelijks te lezen en foto’s maken is meer een toevalstreffer dan wat anders. En dat is toch redelijk essentieel.

Merk: Garmin
Model: Oregon 550T
Prijs: € 579
Bedrijf: Sailtron
Website: www.garmin.nl

Delen

Waardering
1332
Stem nu !
Bedankt!
Mislukt !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CAPTCHA afbeelding

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>